16 / 11 / 2019
SENFONİ ORKESTRASI AYAKTA ALKIŞLANDI
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki programında usta bestekârlar G. Mahler ve R. Strauss’un ölüm üzerine eserleri Eskişehirlilerle buluştu. Konuk solist olarak bariton sanatçısı Arda Aktar’ın katıldığı konserde Senfoni Orkestrası’nın şefliğini Rengim Gökmen yaptı.
2002 yılında kurulan ve Eskişehirli sanatseverlere unutulmaz dinletiler sunmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta G. Mahler’in çocuk ölümü üzerine şarkıları ve R. Strauss’un ölüm ve değişim üzerine senfonik şiirini seslendirdi. Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen ve konuk solist olarak bariton sanatçısı Arda Aktar’ın katıldığı konserde, sanatçı performansı ile Eskişehirlilerden tam not aldı.
SENFONİ ORKESTRASI’NDAN ANLAMLI KONSER
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta orkestra şefi Gürer Aykal yönetiminde, viyola sanatçısı Efdal Altun solistliğinde ve koro şefi Özlem Erdoğan yönetimindeki Eskişehir Polifonik Korosu’nun katkılarıyla anlamlı bir konsere imza attı.
DevamıSENFONİ ORKESTRASI’NDAN ULUSLARARASI PERFORMANS
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, bu hafta gerçekleştirdiği konserle sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Orkestra şefi Rustam Rahmedov yönetiminde sahneye çıkan orkestraya, piyanistler Muhiddin Dürrüoğlu ve Özgür Aydın ile trompet sanatçısı Renato Lupu solist olarak eşlik etti. Yoğun ilgi gören konser, dinleyicilerden büyük beğeni topladı.
DevamıESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SENFONİ ORKESTRASI’NDAN “KLASİK’TEN HOLLYWOOD’A” UNUTULMAZ GECE
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, bu hafta orkestra şefi Ender Sakpınar yönetiminde, klasik gitar sanatçısı Özberk Miraç Sarıgül solistliğinde unutulmaz bir konsere daha imza attı. “Klasik’ten Hollywood’a Film Müzikleri” başlıklı konserin biletleri günler öncesinden tükenirken, sanatseverler salonu tamamen doldurdu.
Devamı
