15 / 04 / 2025

SENFONİDEN MUHTEŞEM KONSER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “Caz ve Oda Müziği Günleri” kapsamında düzenlediği Eylül Ergül with Strings Yusuf Gençay Project büyük beğeni topladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “Caz ve Oda Müziği Günleri” kapsamında düzenlediği Eylül Ergül with Strings Yusuf Gençay Project büyük beğeni topladı.

 

Eylül Ergül (Piyano-Vokal), Ezgi Gönlüm Yalçın (Keman), Aycan Demir Küçüközkan (Keman), Yusuf Gençay (Viyola), Gülyar Balcı (Viyolonsel) ve Anıl Deniz’den (Kontrabas) oluşan grup unutulmaz bir konser gerçekleştirdi.

Konserde Cole Porter, George Gershwin, Hoagy Carmichael, Rube Bloom, Stevie Wonder gibi caz dünyasında oldukça öneme sahip müzisyen ve bestecilerin eserlerine yer verildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası yönetim kurulu üyesi Yusuf Gençay’ın eser düzenlemeleri ve müzisyenlerin kuvvetli performansı sanatseverlerin beğenisini topladı. Eylül Ergül, ülkemizin geçtiği bu zor zamanlarda müziğin iyileştirici gücünden bahsetti ve konseri salonu dolduran değerli sanatseverlere ithaf etti.

Konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da katıldı. Uzun süren alkışlarla birlikte unutulmaz gece sona erdi.     

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde, 18 Nisan 2025 tarihinde saat 20.00’de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın gerçekleştireceği Nevit Kodallı’nın 100. Doğum Yılı Anma Konseri’nde yeniden açılmak üzere perdeler kapandı.

 


KLARİNET KONÇERTOSU’NUN DÜNYA PRÖMİYERİ ESKİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta orkestra şefi Ceyda Ayanoğlu yönetiminde, klarinet sanatçısı And Karabacak solistliğinde unutulmaz bir konsere daha imza attı. Konserde EBB Senfoni Orkestrası fagot sanatçısı Mustafa Kemal Saydam’ın bestelediği Klarinet Konçertosu’nun dünya prömiyeri gerçekleştirildi.

Devamı

SENFONİ ORKESTRASI’NDAN CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta orkestra şefi Murat Cem Orhan yönetiminde ve Anatolian Sopranos grubu Çiğdem Önol, Funda Saltaş Ateşoğlu ve Esin Talınlı solistliğinde Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri’yle cumhuriyetimizin 102. yılını coşkuyla kutladı. Konsere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, eline batonu alıp orkestranın başına geçerek coşkuyu doruğa çıkardı.

Devamı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SENFONİ ORKESTRASI VE MARİMBA SANATÇISI EREN BİNİCİ’DEN UNUTULMAZ KONSER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta orkestra şefi Rustam Rahmedov yönetiminde, perküsyon sanatçısı Eren Binici solistliğinde unutulmaz bir konsere daha imza attı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde orkestranın ve Binici’nin performansı büyük beğeni topladı.

Devamı
Copyright © 2014 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.